We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

LA DERROTA

by Dídac Rocher

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €8 EUR  or more

     

1.
L'ESPERA 02:57
L’ESPERA L’espera és més llarga que la nit més boirosa, i el temps aguditza el seu cos i se’t clava a la mirada. Tot és rastre d'aquells dies que s'abismen al teu pas. Sols el desig és infinit en la ferida que t'inclina. Mans en perpètua eclosió. Límits de llum a l'horitzó. Immortals en la foscor. L'aventura en aquest clam.
2.
RETORN 02:19
RETORN Massa camins han mort enlloc, sempre a un pam enllà del desig. Massa records han envellit. Arrosseguem els somnis. T'omples la boca de paraules per no dir res. La meva fe penja d'un fil. Els deus no ens trobaran. L'amor ens ve, també el dolor, i el fred quan tu no hi ets. Tot ho hem sabut en fer-se fosc. S'escapa un raig de llum. Voldries restaurar l'ahir, però no pots. Només és teu el que has donat. Avui ja tinc la meva sort. I si vens i jo no hi sóc, sabré trobar-te al meu retorn?
3.
ENLLÀ 03:10
ENLLÀ Camina enllà, entre marges, tot és enlaire. Tot és enlaire i com la pols esdevé llum. Llum que vacil·la, llum que reposa en sediments. Tot el que és lluny crida al repòs d'un llarg camí. Hi ha promeses com els dies que no duren mai. I cau la vida a cops, tot el que tens. Queda el somni com un riu etern.
4.
ARRIBAR 02:57
ARRIBAR Diuen que tot és arribar, però tot arriba sense avisar. Si caic, amor, pensa en mi i lliura'm de tanta calamitat. Digue'm tu què penses d'aquest joc, si creus que és pols tot el que he enyorat. M'importa creure que és possible arribar. I creure és somni i crema l'horitzó. És pur el que no és dit. Només recorda aquest gest. Tremola la casa que hem habitat. I deixa un rastre, amor, que pugui oblidar.
5.
DURAR 03:17
DURAR Ets a casa, sóc aquí, fora canta un ocell. Tu no em veus i jo no em veig, puja l'aigua fins als genolls. Fas kilòmetres de segons per guanyar un instant, per no dubtar mai més de durar. El miracle és un miratge, apareixes vestida de nit. Tot el temps per oblidar, oblidar el teu nom, la veu, aquell racó, i separar-me de mi mateix. I per beure tot el desert, la gran solitud. M'agrada sentir el vent, i no acabar mai el viatge.
6.
ESTIGMA 03:09
ESTIGMA Retornen les aus, però no tinc vol, alliberant totes les ànimes. La meva casa és la meva pell, estigma intacte, tot és instint d'amor. Llum en aquestes mans, és una ofrena, és pols de nit. Tot el misteri en aquest gest, aroma oculta entre les herbes. Jo amb la meva vida, amb la meva part al món.
7.
LA DERROTA 02:52
LA DERROTA Què té la vida en la derrota que et mou a alçar-te i a pesar sobre la terra. Fas del cel abismes, ingràvida llum. Remous les pedres, dies com punys. Abrupta l'espera en aquest cos. Tot és de vidre, tot tu tibant aquesta sort.
8.
ARRELAR 01:48
ARRELAR Sort de l'aire que t'ha portat. Sort del mar que t'ha banyat. Sort del dia que t'ha sorprès. Sort de la terra que t'acull. I ets aire, i ets mar, i ets claror, i ets terra. I em portes, i em banyes, i em sorprens, i m'aculls, i arrelo en tu. En el silenci la nostra fe. Temps i espai a cada gest. Dies passats a la deriva. Tu i jo com dues mans.
9.
GLÒRIA 03:53
GLÒRIA Retrobar-se amb el temps i saber-se a l'abisme. Creure's el moviment del foc, i una calma arriba en desert. Madura en somnis l'espai, que cada límit tingui el seu nom. La set assetja cada pas. I reconèixer en l'altre la por de viure. Hi ha ferides per oblidar, i pesa l'aire sota aquest cel. Només perdo allò que vull. I el record és viu, i viu sempre a l'abisme. En l'impossible hi seràs tu, com aire. Evitarem la nostra glòria.
10.
RENÉIXER 04:10
RENÉIXER Sents com l'aire recorre les teves branques, fràgils d'esperar el que havia d'arribar. Tot és clar quan mirem al cel i sentim la llum rere les parpelles, i tot és imaginar que ja res importa. Veus com la veritat és mullar-se els peus, donar-se la mà, i escoltar la nit de les estrelles, i conquerir els cims amb cada batec, i trencar-se sempre per tornar a renéixer, i trencar-se sempre per tornar. Parla'm d'aquells dies, fes refugi d'aquell temps. Porta'm fins a aquells dies, serà com arribar.

about

Vídeoclips a www.didacrocher.com

credits

released April 7, 2020

Música i lletra: Dídac Rocher
Producció musical: Dani Ferrer

Gravat a la casa-estudi El castell de Sant Gallard per Joel Condal i a l’Estudi Congost de Barcelona per Dani Ferrer, entre el desembre de 2018 i l’abril de 2019.
Mesclat i masteritzat per Joel Condal a Boo Boo’s Music el juliol de 2019

Portada i fotografies: Marta Huertas
Disseny: Gerard Joan

©2020, AU! RECORDS

license

all rights reserved

tags

about

Dídac Rocher Catalunya, Spain

contact / help

Contact Dídac Rocher

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Dídac Rocher, you may also like: