We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

PORPRA

by Dídac Rocher

supported by
/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €5 EUR  or more

     

1.
A recer 04:02
A RECER Nit i gebra el teu cos és meu. Tot jo dins teu com arrel, alè i fang. La mà és gest que diu amor, i meu, i teu. A recer entre les pedres, l'avidesa a la pell, el dia aviva les ombres, travesses de llum als teus dits.
2.
ENTRE LA CORDA I TU Entre la corda i tu, callada o dissimulada, l'existència de les coses. Callada o dissimulada com les veus del temps entre greixoses hores, com esperes d'eternitat. Com les venes eixutes que oculten remor de sang, paraules closes, sense crepuscle, somnis humans silenciats dins l'àrid laberint sense memòria. La mort no és aquí, la mort és vida. Són galops enfonsats que recorren la nit. Són carícies d'espart que cobreixen el cel. Són paisatges virtuals i perspectives cegues i expressions planes i sensibilitats mudes i gàbies plenes, plenes d'ombres sense ningú, plenes de roba inservible, plenes de llum sense sentit i cruel. Els crits no són aquí tampoc, però sí les boques on s'acumula la nit i les orelles buides. Entre la corda i tu, he dit, l'existència de les coses, callada o dissimulada.
3.
ENGRUNAR-SE D'AMOR Engrunar-se d'amor, davallar fins ser terra nova, suport del teu cos; sentir-ne el pes i celebrar-ho, aixecar-se en pols per ser doble teva pell. No separar-se mai més. Arrelada en mi, jo en tu saba.
4.
En va 02:39
EN VA Quiets com un arbre la mà i el fred. Damunt la taula l'esguard es perd, divaga en blanc entre natures mortes, belles en el temps d'absència. Desa en límits traçats enllà, aspres i incerts, la veu en va. No hi ha qui vulgui aquesta recança de sentir el buit que tempta les paraules. En mi l'enyor de tenir-te a prop.
5.
Eremitari 02:29
EREMITARI Entre bigues i calç, pols, espelmes i atzur, la finestra és un port constel·lat d'infinit d'on callat i nocturn vaig solcant l'univers. Entre llibres, setjat pel renou xorc del món, cap rapat i dejú, ple de mots, obsedit amb els mots i abocat sobre els mots gravateig, pedra dura, l'estil. Consagrat a cercar, retirat, el sentit de fer versos, m'entrec, ple de notes i apunts, a comprendre, expectant, els silencis de Wittgenstein.
6.
Ariadna 02:35
ARIADNA De nit els arbres bressolen els estels. I tu també, allargant els dits. Constel·les el cel amb un nou ordre. Al centre de les mirades hi és tot com sempre ha estat i més, la llum de l'alba, el teu gest i més... Davalla el tacte i sents l'amor. Desfem la roba estirant els fils. Els murs t'esperen i el monstre també et vol. No deixis mai la meva mà.
7.
INEVITABLEMENT De terra i de verd el meu somni. De terra i de verd el meu amor. Units inevitablement. Tu i jo, units inevitablement, i el món que es belluga convuls baix nostre, i arrapats als miratges hi ha llavis que diuen, i ocells a trenc d'alba que amb un gest elegant s'envolen, i totes les vores dels camins que s'alcen en marges, bonic ordre de pedres. Dir-te que tu i jo som terra i som verd, som somni i amor, som paisatge. Units inevitablement.
8.
Gelosia 02:21
GELOSIA Llum en ulls, que no raig, ressò paratge. Ateny allà on material memòria. Encripta el que fou de si mateix i abans.
9.
Dins un got 02:35
DINS UN GOT Socs i arrels, paisatge i tu. Cau la nit, blanques dents. Treus un peu, l'altre segueix. Per la finestra s'esmuny el teu cos. Res té pes, res s'enfonsa, i la nit segueix caient dins el got. I tu i jo surant com dos cabells.
10.
CANÇÓ PETITA L'aigua perfila carícies a la riba. El somni fina, se'n torna cap endintre. La vida ja és la vida. ......... Cançons i plors bressolen una mare. Al fons del cor ronda, sense esperança, un infant mort, un astre.
11.
Petjades 03:38
PETJADES Sorgint de l'aire, remor de peus en caminar. Presència d'ombres, la llum és cos sobre la pols jugant entre clarors. Presa dels límits ets traç de temps pouant espai per ser avall, memòria.
12.
Porpra 03:57
PORPRA Tristes banderes del crepuscle! Contra elles sóc porpra viva. Seré un cor dins la fosca; porpra de nou amb l'alba.

about

credits

released April 1, 2012

producció: Dani Ferrer

license

all rights reserved

tags

about

Dídac Rocher Catalunya, Spain

contact / help

Contact Dídac Rocher

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Dídac Rocher, you may also like: